Lounais-Häme

Retkipaikan luontokohteet samalle kartalle – Myös Lounais-Hämeen kohteita esillä

Uuteen palveluun on kerätty Retkipaikan kohde-esittelyt. Kohteita löytyy myös Lounais-Hämeestä.
Kuvakaappaus Matkailukartta-palvelusta Liesjärven kohdalta. Palvelussa voi etsiä tietyltä alueelta muun muassa tulipaikkojen ja näkötornien sijaintia.
Kuvakaappaus Matkailukartta-palvelusta Liesjärven kohdalta. Palvelussa voi etsiä tietyltä alueelta muun muassa tulipaikkojen ja näkötornien sijaintia.

Luontomatkailusivusto Retkipaikka on julkaissut uuden Matkailukartta-palvelun yhdessä kotimaisen startup-yritys Locationewsin kanssa.

Matkailukartalta löytyvät kaikki Retkipaikan kohde-esittelyt, kaikki Google Maps -karttaan merkityt palvelut sekä käyttäjän oma sijainti.

– Pystymme tarjoamaan tällä todella tehokkaan ratkaisun kotimaanmatkailulle, sanoo Retkipaikan perustaja Antti Huttunen.

Retkipaikka tavoittaa vuosittain 1,2 miljoonaa käyttäjää Suomessa.

Kunnat ja matkailuyhdistykset voivat tuoda kotisivuillaan olevan valmiin materiaalin Matkailukartalle näkyviin. Jos omaa sisältöä ei vielä ole, sitä voi julkaista Retkipaikka Explories -julkaisualustan avulla.

– Explories on helposti kytkettävissä Matkailukarttaan niin, että julkaistu sisältö tulee automaattisesti näkymään myös kartalle. Exploriesissa julkaiseminen on ilmaista ja omatoimista, mutta sen yhdistäminen Matkailukarttaan tapahtuu meidän kauttamme ja on maksullista, selventää Locationewsin Markus Sjöberg.

Lounais-Hämeen luontokohteista Matkailukartta-palvelussa on näkyvissä muun muassa Tammelan kansallispuistot, Saaren kansanpuisto, Forssan Kutomon alue sekä Elonkierto Jokioisilla. FL

Näkoislehti

27.5.2020

Fingerpori

comic