Lounais-Häme Tammela

Luontokuvaajat tapaavat Tammelassa – Kesäpäivillä esiintymässä muun muassa Kimmo Ohtonen

Suomen Luonnonvalokuvaajien kesäpäivillä järjestetään työpajoja, kuvaesityksiä sekä kaksi kuvausretkeä.
Suomen Luonnonvalokuvaajien kesäpäivillä tehdään kuvausretki Torronsuolle. Kuva: Seppo Pessinen
Suomen Luonnonvalokuvaajien kesäpäivillä tehdään kuvausretki Torronsuolle. Kuva: Seppo Pessinen

Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry järjestää kaikille avoimet Kesäpäivät 26.–28. heinäkuuta Eerikkilän Urheiluopistossa Tammelassa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille luonnon ystävillä, jotka nauttivat luontokuvauksesta, lintujen tarkkailusta, retkeilystä tai muuten vaan luonnossa liikkumisesta. Luvassa on kuvaesityksiä, työpajoja, koulutusta, kuvausretkiä sekä minimessut.

 

Kesäpäivät tarjoavat runsaasti ohjelmaa, johon on vapaa pääsy. Työpajoissa järjestetään veloituksetta koulutusta muun muassa makrokuvauksesta ja annetaan kuvausvinkkejä aloittelijoille. Kouluttajana toimii ammattikuvaaja Janne Kommonen.

Kokeneet luontokuvaajat Katja Ronkainen ja Mia Surakka perehdyttävät osallistujat kelluvien piilokojujen käyttöön ja Kata Sivunen esittelee drone-kuvausta.

Hannu Hautalan, Kimmo Ohtosen ja Harri Ahosen kuvaesityksiin on vapaa pääsy.

 

Minimessuilla kameravalmistajista ovat paikalla Canon, Olympus ja Sony, jotka järjestävät lauantaina tuote-esittelyjä sekä maasto-osuuksia, jolloin kameroihin on mahdollista tutustua myös käytännössä. FotoFennica Oy pystyttää lauantaiksi pop-up -myymälän, jossa jon mahdollista tutustua alan tuotteisiin.

Lisäksi Hämeen Luontokeskuksessa on esillä Vuoden 2018 luontokuvanäyttely sekä kuvaesitys Vuoden 2019 luontokuvakisan semifinalistikuvista.

Aamuiset kuvausretket vievät Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoihin. Päivien koko ohjelma on nähtävissä Suomen luonnonvalokuvaajien nettisivuillaFL

Uusimmat

Näkoislehti

31.5.2020

Fingerpori

comic