Lounais-Häme

Lyhyesti lukijoilta: Sairaalapäivystys on kaaoksessa

Väärät päätökset ja huono johtaminen ovat tekstiviestin mukaan ajaneet sairaalapäivystyksen kaaokseen. Kuva: Tapio Tuomela

Suomessa sairaalapäivystys kaoottisessa tilassa väärien päätösten ja huonon johtamisen takia.

Älä vaan sairastu

Italia helpottaa kansalaistensa energiankulutuksen kustannuksia talvella. Meillähän ei lämmitystä tarvitakaan, ja ns. asiantuntijat ovat aivan eri mieltä kuin muissa maissa.

Metsänomistaja

Voi hyvää päivää FL 13.6. Kirgisian tupakoinnin vähentäminen on hyvä asia, niin myös meille suomalaisille. Mutta mistä olet saanut tietosi, ihmetyttää??.

PP

Kyllä on ikävä Konosen ja Malin hauskoja pakinoita, nyt ovat liian totisia.

Maija

Pienten lasten äidille kiitos, kun 13.8 kirjoitit minun ja monen muun ajatukset sanoiksi. Usko on jokaisen oma, mutta kristillisestä kasvatuksesta ei ole mitään haittaa kenellekään. Raimollakin on vielä mahdollisuus löytää rauha elämäänsä.

Koti, uskonto, Isänmaa

Jopa kolumnin kirjoittaja (FL 14.8.) alkaa huomata mihin sotkuun terveydenhuollossa olemme ajautumassa!!!

ENTINEN POTILAS NYKYINEN KUOLLUT

Jos hoidon jatkuvuus nyt korjataan takaisin vanhaan malliin lääkärien vastaanotolla, eikö olisi aika tehdä sama korjausliike vanhuspalveluissa? Hoidon jatkuvuus ja virheiden minimointi olisi oikeutettua myös palvelukeskusten hoidettaville vanhuksille. Eli hoitajien kierrätyksen lopetus, tutut hoitajat takaisivat laadukkaamman hoidon ja hoivan.

Kiertoon tai vaihtoon vain vapaaehtoisesti

Voi, voi näitä suomalaisia elämänkertaelokuvia! Klabbinenkin (Kari Tapio) kääntyisi haudassaan jos näkisi omansa. Näyttelijävalinnoista lähtien kaikki pielessä. Kyllä perillisten pitäisi kunnioittaa edesmenneitä vanhempiaan ja estää tällaiset flopit. Muistot elävät musiikin kautta!

-SAS-

Kyllä oli hieno idea järjestää Virsijazz kirkon eteen taivasalle. Sävelet kiirivät sydämeen auringon helliessä. Kiitos!

Maija

Islamin profeetta Muhammed murhautti arvostelijansa. Hänen seuraajansa pitävät perinnettä yllä (Saatanalliset säkeet, 14.8.). Vanhan monijumaluuden hyväksymistä pidetään profeetan pahimpana virheenä ja katsotaan, että saatana puuttui hänen puheeseensa (Koraani 22:52).

Kuka saneli koraanin?

Uusimmat

Fingerpori

comic