Lounais-Häme Forssa

Lyseon lukiolaiset ideoivat kestävää ruokatarjontaa – Kolme parasta ideaa jalostuu jatkossa kokkiopiskelijoiden käsittelyssä

Innovaatioissa korostuivat lähi-, hävikki- ja riistaruoka. Ravintoloiden ilmastovaikutukset oli huomioitu huolella ja hiilijalanjäljet jäivät pieniksi. Parhaat ideat päätyvät jatkoon.
Jesse Raatikainen (vas.), Anton Ahonen, Ville Laurila ja kuvasta puuttuva Eetu Ahvo kehittelivät riistaruokaa hyödyntävää elämyksellistä kausiravintola Kivääriä. Joulukuussa julkistettavat hackathon pitchingin kolme parasta innovaatiota etenevät Forssan ammatti-instituutin kokkiopiskelijoiden jatkojalostettavaksi. Kuva: Lassi Puhtimäki

Innovaatioissa korostuivat lähi-, hävikki- ja riistaruoka. Ravintoloiden ilmastovaikutukset oli huomioitu huolella ja hiilijalanjäljet jäivät pieniksi. Parhaat ideat päätyvät jatkoon.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti