Lounais-Häme

Maakunnallinen kuljetuspalvelu siirtyy heinäkuun alussa Taksi Helsingille

Omavastuuosuutta ei peritä jatkossa taksissa, vaan lasku lähetetään kotiin jälkikäteen.
Kuva: Petri Huhtinen

Kanta-Hämeen maakunnallisen kuljetuspalvelun (makupa) palveluntuottaja vaihtuu, kun tehtävää hoitaa 1. heinäkuuta alkaen Taksi Helsinki oy.

Asiakkaiden kannalta suurin muutos on kuljetuspalvelujen tilausnumeron vaihtuminen. Jatkossa kyydit tilataan Taksi Helsingin kuljetuspalvelukeskuksen numerosta (03)41081617.

Kuulo- tai puhevamman vuoksi tilauksen voi tehdä myös tekstiviestitse. Uusi tekstiviestinumero on 045-73980156. Tilaus onnistuu myös Taksi Helsingin RideIt -makupa tilaussovelluksella.

Heinäkuun kyytitilauksia otetaan Taksi Helsingissä vastaan maanantaista 20. kesäkuuta alkaen. Kesäkuulle taksi tilataan vielä vanhasta numerosta 01004135.

Palveluntuottajan vaihdos ei vaikuta matkaoikeuksiin, eikä kuljetuspalvelupäätöksiin. Myös vakiotaksioikeus säilyy edelleen nykyisellään.

Suurin muutos koskee omavastuuosuuden perimistä. Kyydin omavastuuta ei makseta jatkossa kyydin päätteeksi taksinkuljettajalle, vaan kuljetuspalvelun järjestävä Hämeenlinnan kaupunki lähettää omavastuuosuuksista laskun jälkikäteen kuukausittain.

Uusimmat

Fingerpori

comic