Lounais-Häme

Maakunnalta tukea innovaatiohankkeisiin

Hämeen maakuntahallitus päätti myöntää rahoitusta alueellisiin innovaatioihin ja kokeiluihin.

Forssan yrityskehitys oy saa 49700 euron rahoituksen Suomen parhaat yritykset -hankkeelle, joka pyrkii vahvistamaan ja turvaamaan Forssan seudulle osaavan työvoiman saatavuuden pitkällä tähtäimellä. Tavoitteena on kärkiyritysten työhyvinvoinnin ja positiivisen työnantajamielikuvan lisääminen.

Luonnonvarakeskus LUKE saa 50000 euron rahoituksen Kulttuuriperintö näkyväksi – puistot, perinnekasvit ja -eläimet Hämeen matkailuvaltiksi -hankkeelle. Tavoitteena on kehittää Kanta-Hämeen vahvuuksia erityisesti matkailu- ja hyvinvointipalvelujen sekä näihin liittyen luonnonvarojen kestävän käytön alueilla.

Hämeen ammattikorkeakoulu saa 63000 euroa rahoitusta yhteistyörobotit ja robottien Y-sukupolvi -hankkeelle. Keskeisin tavoite on löytää uusia sovelluskohteita robottien käytölle ja lisätä tietoutta robotiikan uusista sovellusmahdollisuuksista Hämeen alueen yrityksissä ja oppilaitoksissa.

Kokeilujen 3D Klubi -hanke saa 37800 euroa. HAMKin hanke yhdistää yritysten innovaatiotoimintaa ja soveltavan tutkimuksen toimintaa yhteisölliseksi kokonaisuudeksi.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti