Lounais-Häme Tammela

Maaseutuhallinnolta Tammelaan päivystys – Päivien määrä tippuu yhteen

Veli-Matti Pura siirtyi maaseutuyksikön päälliköksi, joten päivystysmahdollisuudet Tammelassa vähenivät. Kuva: Lassi Puhtimäki
Veli-Matti Pura siirtyi maaseutuyksikön päälliköksi, joten päivystysmahdollisuudet Tammelassa vähenivät. Kuva: Lassi Puhtimäki

Tammelan kunnanhallitus päätti, että maaseutuhallinnon Tammelan toimipisteestä on palvelua saatavissa maanantaisin ja tukihakemusten jättöaikoina. Toimipiste on Tammelan kunnantalolla.

Tammelan toimipisteessä on tällä hetkellä palvelua ollut saatavilla maanantaisin ja perjantaisin ja muina aikoina ajan varauksella. Päivystysaikoina asiakkaita on käynyt satunnaisesti. Toimipisteessä on päivystänyt Veli-Matti Pura. Puran valinta Someron kaupungin hoitaman maaseutuyksikön päälliköksi heikensi hänen mahdollisuuksiaan päivystää Tammelassa säännöllisesti.

Maaseutuhallinnon vakituisten työntekijöiden/viranhaltijoiden määrä on vähentynyt viime vuosina seitsemästä neljään. Samalla sähköisen asioinnin osuus on kasvanut yli 90 prosenttiin, ja suurin osa asioinnista tapahtuu puhelimitse. Forssa on omalta osaltaan päättänyt, että siellä tarjotaan maaseutuhallinnon palveluja vain ajanvarauksella niin, että Someron toimipisteestä tulee työntekijä paikalle tarpeen mukaan.

Forssasta on mahdollista käydä myös Tammelassa maaseutuhallinnon asiantuntijan pakeilla. FL

Uusimmat

Näkoislehti

6.8.2020

Fingerpori

comic