Lounais-Häme Forssa

Magic Monday tuotti kolmensadan euron kuusvitosen

Taneli Säde ohjasti Muminan voittoon kylmäverilähdössä.

Magic Monday ei ollut maanantaina vaikeimmasta päästä, mutta kuudella oikein nettosi sentään reilut 300 euroa, joten ihan pohjariviä ei Kuopiosta ja Forssasta saatu.

Kuopiossa juostu ensimmäinen lähtö oli taputeltu kun Tapio Kukkonen pääsi Vennelmon Varmalla takasuoralla keulaan. Tähtisekki oli kuolemasta kelpo kakkonen.

Pilvenmäellä ravattu toinen T65-lähtö ei kilvanajoa juurikaan muistuttanut kun valtakunnan nopein hevonen Attack Diablo sai kyselemättä keulat. Antti Teivainen ei rattailla hötkyillyt vaan painoi kaasun pohjaan vasta viimeisellä puolikkaalla, joka sitten kirmattiinkin 10,0-kyytiä.

Black Maya voitti pikkuyllättäjän kolmannen kohteen ja suurempaa harvennusta kuponkeihin saatiin vasta seuraavassa lähdössä.

Teemu Keskitalon ohjastama Pyöriän Vilistys ei ihan suurimpiin suosikkeihin kuulunut, mutta eihän ruuna sitä itse tiennyt. Kun hepo sai takasuoralla menoluvan, niin muut jäivät kauaksi.

– Ruuna oli sen verran paineissaan parijonossa, että anooin sen takasuoralla mennä. Laukoista ei ollut tietoakaan ja hevonen oli taas hyvä oma itsensä, Keskitalo sanaili.

Iikka Nurmosen ohjastama M.T. Kitty oli viidennen kohteen pelatuin hevonen eikä laisinkaan syyttä. Tamman lopetus ulkopareista oli silmiähivelevää katsottavaa kun se liihotti loppupuolikkaan puolihuolimattoman oloisesti 13,5.

Kuudes T65-lähtö sujui loppusuoran puoliväliin asti keulaan kiihdyttäneen Bertuccion komennossa.

Sen kyyti ei kuitenkaan voittoon saakka riittänyt, sillä erittäin tasaisessa maaliintulossa edelle ehtivät niin Nitro Diablo kuin Double Boostkin. Ensinmainitun voitto tiesi sitä, että Esa Himaselle siunaantui Forssasta omistajana kaksi voittoa ja samaan ylsi Tapio Mäki-Tulokas valmentajana.

Pilvenmäen lähtöauto oikutteli ravien alussa ja ensimmäinen koitos jouduttiin ajamaan linjalähtönä. T65-koitoksiin peli saatiin kuitenkin kuntoon. FL

Matti Kaasalainen

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic