Lounais-Häme

Magic Mondayn Toto65-pelistä 62 000 euron voitto tammelalaismiehen vetämälle kimpalle

Tammelalainen Iivari Ingves johtaa menestyvää pelikimppaa, jossa on mukana myös ravien seuraamisen vasta aloittaneita, lajiin hurahtaneita henkilöitä.

Tammelalaisen Iivari Ingvesin vetämä pelikimppa oli ainoa, joka osasi kaikki kuusi voittajaa oikein maanantaina Forssassa ja Kuopiossa ravatussa Magic Mondayn Toto65-pelissä. Valtaosin Forssan seudulla asuvista kimppalaisista koostuva porukka lunasti 62 419 euron voiton.

Riviin tuli niin vaikeita voittajia, että ennen päätöskohdetta oli mukana vain Ingvesin porukan laatima peli. Siinä varmana oli päätöskohteen suuri suosikki Boadicea, joka kuitenkin laukkasi ensimmäisessä kaarteessa.

– Seurasimme raveja kimppakaverin kanssa paikan päällä Forssassa ja muokkasin vielä peliämme hevosten lämmitysten mukaan. Viimeisessä lähdössä koettiin kyllä melkoinen draaman kaari, kun suosikki otti laukan ensimmäisessä kaarteessa ja ajattelimme jo, että tämä oli tässä. Sitten Boadicea kuitenkin pääsi vielä ihan hyvään paikkaan parijonoon ja viimeisellä takasuoralla alkoi toiveet nousta. Kyllä pidimme loppusuoralla melkoista meteliä”, Ingves kertasi Veikkauksen tiedotteessa.

– Meillä on tässä porukassa reilu kymmenen henkeä mukana ja teemme isompia hajotuspelejä. Jo viidennen kohteen kohdalla saatiin jännittää kovasti, sillä peleissämme oli mukana voittaja Pam Hallover ja Keep Calm. Erityisen maistuva hevonen voittajista oli T.M. Chagall, joka oli yksittäisistä merkeistä tärkein. Tosi hienoa että nyt onnistuttiin näin hyvin, hän jatkaa.

Ingves kertoo, että porukan suuri voitto oli lähellä jo keväällä. Silloinkin Boadicean ohjastaja Olli Koivunen oli tuoda pelaajille todella komean potin.

– Toukokuussa Vermon Finlandia-raveissa Ollin ajama Shadow of Brisbane hävisi niukasti Italian Virginia Grifille. Jos Olli olisi voittanut, silloin olisimme saaneet yli 300 000 euroa. Hyvä voitto (57 000 euroa) tuli kyllä silloinkin, ja nyt vielä isompi. Ehdottomasti pidetään pikku pirskeet, mutten tiedä vielä millaiset. Mukana on myös sellaisia kavereita, jotka eivät ole aiemmin lajia seuranneet, mutta innostuneet nyt pelaamaan ja tulleet mukaan ravien maailmaan. FL

Fingerpori

comic