Lounais-Häme Forssa

Magic Mondayssa ison rahan ilta Pilvenmäellä

Oikean rivin voitto-osuus 56 608,90 euroa.
Pilvenmäen avauslähdön voittoon ravasi Harri Koivusen ohjastama Laurila´s Gertrude.

Forssassa ja Kuopiossa ravattu Magic Mondayn T65-kierros äityi alkupäästään sen verran vaikeaksi, että isot rahat menivät harvoihin taskuihin.

Oikean rivin voitto-osuus oli 56 608,90 euroa ja kun vitosellakin sai reilut 700 euroa, niin muuan kimppaporukka tuuletti ihan hyvästä syystä. Osa kimppakavereista on ihan paikallisia, osa vähän kauempaa ja joku vieläkin kauempaa.

Kuopiossa ravattu avauskohde ei vielä liikoja lupaillut, mutta sen jälkeen alkoikin paukkua. Aronin Muiston ykköstila oli odotettu, mutta toisen kohteen voittajan T.M Chagallin pyydystäminen vaati jo taitoja.

Le Blixten veti mainittua lähtöä loppusuoran puoliväliin, mutta kalkkiviivoilla sen edelle rullasi voittajan lisäksi myös All Ready Match.

– Ruuna on enemmän vahva kuin nopea, mutta tulee aina rehdisti loppuun, analysoi Antti Teivainen T.M Chagallia.

Kuopiossa ajetun kolmannen kohteen viime hetken tipsi Harmimatic Tinker ei kestänyt reipasta menoaan ihan loppuun vaan selässä vaaninut Archie Press lennähti lopussa ohi.

Pilvenmäen suomenhevoskohteessa saatiin myös yllätysvoittaja kun vuosi sitten viimeksi voittanut Tementikko nujersi loppukirissä niukasti vetotyöt tehneen Fannikan.

– On tämä ollut koko ajan sen verran hyvässä kunnossa, että joskus sen voiton oli tultava, selvitti voittajaa ohjastanut Arto Hammar.

T65-vitoseenkaan ei saatu suosikkivoittajaa kun Pam Hallover ohitti lopussa kovaa vetäneen kärkiparin.

Boadicea oli T65:n pelatuin hevonen, mutta se säikäytti pelaajat laukkaamalla ensimmäisessä kaarteessa. Samaan syntiin sortui myös kolmossuosikki Jasulito.

Kakkossuosikki Golden Eleven sai näin lähes ilmaiseksi keulat, mutta tasaisesta matkavauhdista huolimatta se ei jaksanut lopussa vastata Olli Koivusen taiten ajamalle ja huippukuntoiselle suosikille. Golden Eleveniä ohjastanut Esa Holopainen totesi jo ennen lähtöä, että kengät jalassa ruuna ei ole laisinkaan niin terävä kuin ilman kenkiä.

Kengät määrättiin Pilvenmäelle pakollisiksi kello 18.05 ja sehän tiesi valjastuskatoksiin melkoista sutinaa. FL

MATTI KAASALAINEN

Fingerpori

comic

Uusimmat