Lounais-Häme

Mak Media jatkaa uusien yrittäjien johdolla

Mainostoimisto MAK Mediaa luotsaavat uudet yrittäjät Ville Kujansuu ja Keijo Koskimies. Kaksikko osti MAK Media oy:n liiketoiminnan ja nimen huhtikuun alussa yhtiön omistajalta Anne Kinokselta.

Vahdinvaihto on tapahtunut vähitellen, ja Kinos tukee perustamaansa yhtiötä ja sen uusia omistajia ikään kuin kummitätinä.

-On hienoa, että työlleni löytyi näin jatkaja ja jatkajiksi ihmiset, jotka tunnen ja joiden kanssa meillä on yhteinen historia. Kummitätinä on hyvä olla, hän toteaa.

Kinos, Kujansuu ja Koskimies kypsyttelivät ajatusta muutoksesta ja yrityskaupasta pitkään, Kinos jo useamman vuoden ajan.

-Tuli vaan jo sellainen olo, että minua tarvitaan muuallakin. Perustin toimiston vuonna 1987 ja yrittäjänä aloitin 1976, hän kertoo.

Kinoksen kummitätiys on uusille omistajille mieleinen ja tärkeä asia.

-Annella on suuri määrä sellaista hiljaista tietoa, jota emme edes välttämättä tiedä kaivata nyt, Kujansuu lisää.

Kujansuu on työskennellyt graafisena suunnittelijana MAK Mediassa vuodesta 2006. Keijo Koskimies taas tuntee markkinoinnin asiakkaan näkökulmasta. Siihen hän on paneutunut niin Forssan teatteriyhdistyksessä kuin kirjakauppa- ja kustannusalalla.

 

Miehet omistavat yrityksen 50/50 -osuuksilla. Koskimiehen rooli on toimia yrityksen asiakkuuspäällikkönä.

-Huolehdin asiakkaasta ja hänen tarpeistaan. Toivon, että Mak Media voi olla markkinointisisältöjen ja -suunnitelmien tarjoajan lisäksi myös asiakkaansa sparraaja, henkinen tuki ja juttukumppani, jolle heitellä ideoita yrityksen kehittämisestä, Koskimies miettii.

Vuodesta 2001 MAK Median graafisena suunnittelijana toiminut Antti Törmälä jatkaa yrityksen työntekijänä. Lisäksi yritys tekee yhteistyötä eri alojen freelancereiden kanssa.

-Toimimme yhden luukun periaatteella. Mitä yritys vaan markkinointiinsa tarvitseekaan, sen me tarjoamme, Kujansuu ja Koskimies toteavat.

MAK Media jatkaa toimintaansa entisissä tiloissa Nikkilänkatu 5:ssä Forssan Sortohaassa.

-Ulkoisesti juuri mikään ei muutu, ja toivomme asiakassuhteiden jatkuvan hyvässä hengessä kuten tähänkin asti, Koskimies lisää. FL

 

Fingerpori

comic