Lounais-Häme Loimaa

Makkaraa ja margariinia, sipsejä ja sokeria – Suomen Maatalousmuseo Sarka tarjoilee elintarviketeollisuuden historiaa

Elintarviketeollisuuden kehityksestä kertova näyttely on esillä ensi vuoteen Suomen maatalousmuseossa.
Saran näyttely tarjoilee tietoja ja tunnelmia muun muassa makkaran, sokerin, margariinin, broilerin, leivän, juuston, valmisruokien sekä sipsien valmistuksesta ja kulutuksesta. Kuva: Juhani Salo

Elintarviketeollisuuden kehityksestä kertova näyttely on esillä ensi vuoteen Suomen maatalousmuseossa.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti