Lounais-Häme Forssa/Hämeenlinna

Makkaraperunat on lähtöisin Perusta, jossa niillä on oma päivä – Forssalaisgrillillä menee yli 2000 annosta kuukaudessa

Makkaraperunoista löytyy maininta Suomessa jo vuodelta 1931, mutta nykymuodossa niitä myytiin Suomessa tiettävästi ensimmäistä kertaa Turun Ruisrockissa vuonna 1970. Forssalaisgrillillä myydään vähintään parituhatta makkaraperuna-annosta kuukaudessa.
Makkaraperuna-annosten valmistaminen sujuu Kiia Kalliokoskelta rutiinilla, sillä Forssassa Grilli Aikapojassa myydään makkaraperuna-annoksia yli pari tuhatta kuukaudessa. Forssassa lisukkeeksi otetaan usein aurajuusto. Kuva: Lassi Puhtimäki

Makkaraperunoista löytyy maininta Suomessa jo vuodelta 1931, mutta nykymuodossa niitä myytiin Suomessa tiettävästi ensimmäistä kertaa Turun Ruisrockissa vuonna 1970. Forssalaisgrillillä myydään vähintään parituhatta makkaraperuna-annosta kuukaudessa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti