Lounais-Häme

Manse moukaroi murskavoiton

Jokioisten Koetus kärsi Ykköspesiksessä kauden tähän asti suurinumeroisimman tappion, kun tamperelainen Manse PP iski eilen Jokioisilla kymmenen juoksua molempiin jaksoihin ja nappasi murskavoiton 2-0 (10-2, 10-0).

Koetuksen neljäs peräkkäinen tappio oli odotettu, sillä Manse keikkuu Siilinjärven ja Kempeleen kanssa sarjan kärkikolmikossa, joka on jo karannut muilta.

Yllättävämpää oli Koetuksen päästämä juoksumäärä, joka nousi yli tuplaten suuremmaksi kuin mitä joukkue on toistaiseksi tällä kaudella keskimäärin päästänyt.

Manse hankki ensimmäisen jakson voiton vahvalla toisella vuorolla, jossa se paukutteli 1-2 tilanteen jälkeen seitsemän juoksua.

Mansen ratkaisijaksi nousi kunnarin ja kaksi tavallista lyönyt Jarkko Paloniemi. Tamperelaisten jokerilyöjä nousi Ykköspesiksen lyöjätilaston kärkeen iskettyääneilen yhteensä juoksut 1+7.

Toisen jakson voiton Manse pohjusti heti ensimmäisellä lyöntivuorollaan, joka alkoi kärkietenijä Severi Piispasen lyömällä kunnarilla tyhjään kenttään.

Manse löi toisella jaksolla ensimmäiseen vuoroon viisi ja kolmanteen neljä juoksua.

Joukkueiden tasoero näkyi myös kolmostilanteissa, joita Manse loi 28 Koetuksen kymmentä vastaan.

Koetuksen juoksut merkittiin Eetu Ojalalle ja Antti Hamporille.

Koetuksen lukkarina hääri tällä kertaa Janne Vepsäläinen. Hyvinkäältä aiemmissa peleissä vierailleista lukkareista Riku Rantanen on tällä hetkellä pelinjohtajana valtakunnallisella juniorileirillä ja Atte Brandt on tänään Tahkon superpesiskokoonpanossa Kouvolaa vastaan . FL

Uusimmat

Fingerpori

comic