Lounais-Häme Humppila

Mäntyrinteen työntekijät siirtyvät Attendon palvelukseen – Laitoshoito Humppilassa päättyy kokonaan

Attendolle myydyn Mäntyrinteen palvelukeskuksen työntekijät siirtyvät Attendon palvelukseen tai muihin tehtäviin hyvinvointikuntayhtymässä.
Mäntyrinteen palvelukeskuksen työntekijät siirtyvät joko Attendon palvelukseen tai muualle hyvinvointikuntayhtymään töihin. Kuva: Petri Ojanen
Mäntyrinteen palvelukeskuksen työntekijät siirtyvät joko Attendon palvelukseen tai muualle hyvinvointikuntayhtymään töihin. Kuva: Petri Ojanen

Hyvinvointikuntayhtymän henkilöstöpäällikkö Päivi Uusi-Rauva kertoo, että tehostetun palveluasumisen järjestäminen Humppilassa siirtyy kaupan myötä hyvinvointikuntayhtymältä Attendolle.

– Samalla ennen hyvinvointikuntayhtymän palveluksessa työskennellyt henkilöstö siirtyy Attendon palvelukseen.

Forssan hyvinvointikuntayhtymä järjesti Attendolle myydyssä Mäntyrinteen palvelukeskuksessa sekä laitoshoitoa että tehostettua palveluasumista.

Humppilan valtuusto hyväksyi myynnin 15.8. 2018

Mäntyrinteen palvelukeskuksessa järjestetty laitoshoito sen sijaan päättyy kokonaan, sillä yksityinen palveluntuottaja ei voi tuottaa laitoshoitoa.

Mäntyrinteen palvelukeskuksen laitoshoidossa työskenteli yhteensä kahdeksan henkilöä.

– Kaikille on tarjottu työtä muualta hyvinvointikuntayhtymästä, Uusi-Rauva sanoo.

 

Attendon ympärivuorokautisen hoivan eli tehostetun palveluasumisen yksikköön on suunniteltu 40 asiakaspaikkaa. Hyvinvointikuntayhtymän mukaan se riittää kattamaan Humppilan ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan palvelutarpeen.

Attendo tuottaa tehostetun palveluasumisen uudessa kiinteistössä, jota se parhaillaan rakentaa Humppilaan.

Attendo on arvioinut uuden hoivakotirakennuksen valmistuvan 31. toukokuuta.

Siten entinen Mäntyrinteen henkilöstö aloittaisi Attendon palveluksessa 1. kesäkuuta alkaen.

 

Humppilan kunnanvaltuusto päätti myydä Mäntyrinteen palvelukeskuksen Attendo Oy:lle maaliskuussa 2017.

Sen jälkeen kunnanvaltuusto valtuutti kunnanhallituksen neuvottelemaan hyvinvointikuntayhtymän kanssa solmittujen vuokra- ja palvelusopimusten muuttamisesta, jotta ikäihmisten palveluiden tuottaminen voi jatkua Attendon toimesta uudessa palvelukeskuksessa, jota Attendo rakennuttaa parhaillaan Humppilaan.

Hyvinvointikuntayhtymä järjesti ikäihmisille ympärivuorokautista hoivaa Mäntyrinteen palvelukeskuksessa.

Kun Humppilan kunta myi Mäntyrinteen kiinteistön Attendolle, ei yhtymä enää voi jatkossa tuottaa tiloissa palveluja.

 

Attendo ja Humppilan kunta esittivät hyvinvointikuntayhtymälle, että Attendo tuottaisi palvelusetelillä Humppilassa ympärivuorokautisen hoivan palvelun uudessa kiinteistössä, joka on rakenteilla Humppilaan.

Samalla Attendo sitoutui ottamaan Mäntyrinteen hoitohenkilökunnan työsuhteeseen Humppilaan rakennettavaan hoivakotiin. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic