Lounais-Häme

Maratonpäivystys Lasten ja nuorten puhelimessa ja netissä – Keskustella voi myös aiheista, joista on vaikea puhua kasvotusten

Palveluun voi ottaa yhteyttä luottamuksellisesti, nimettömänä ja maksutta.
Lasten ja nuorten puhelimessa sekä nettipalveluissa vastataan vuosittain yli 20000 yhteydenottoon. Kuvituskuva. Kuva: Terho Aalto
Lasten ja nuorten puhelimessa sekä nettipalveluissa vastataan vuosittain yli 20 000 yhteydenottoon. Kuvituskuva. Kuva: Terho Aalto

Lapsen oikeuksien päivää vietetään 20. marraskuuta 2019. Lasten ja nuorten puhelimessa ja netissä päivä huomioidaan maratonpäivystyksellä. Yhteydenottoihin vastataan tuolloin puhelimessa ja chatissa kello 12–21.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimeen ja nettipalveluihin voi ottaa yhteyttä ihan mistä tahansa aiheesta – myös niistä, joista on vaikea puhua kasvotusten. Lapsi tai nuori voi keskustella vapaaehtoisten päivystäjän kanssa niin pienistä asioista kuin isoista murheista, sillä kaikki aiheet ovat palvelussa yhtä tärkeitä.

Palveluun voi ottaa yhteyttä luottamuksellisesti, nimettömänä ja maksutta. Puhelin vastaa numerossa 116 111, ja chattiin saa yhteyden MLL:n Nuortennetin kautta.

Lasten ja nuorten puhelin ja chatti on valtakunnallinen palvelu, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Päivystysajat ovat arkisin kello 14–20 ja viikonloppuisin kello 17–20.

Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset aikuiset. Lasten ja nuorten puhelimessa sekä nettipalveluissa vastataan vuosittain yli 20 000 yhteydenottoon.

Uusimmat

Näkoislehti

12.7.2020

Fingerpori

comic