Lounais-Häme

Mari Haapanen jatkaa Tammelan sivistystoimenjohtajana – Ensi heinäkuusta alkaen vakinaisesti

Tammelan sivistystoimenjohtaja Mari Haapanen on toiminut virassaan heinäkuusta 2015 alkaen. Virka on määräaikainen viiden vuoden sopimuksella, joten se on päättymässä 30. kesäkuuta 2020.

Tammela julisti viran lain mukaisesti julkisesti haettavaksi. Määräaikaan mennessä jätettiin seitsemän hakemusta. Kunnanhallitus päätti kutsua haastatteluun Mari Haapasen, Jari Hautamäen ja Merja Heinäahon. Heidät haastateltiin 1. lokakuuta.

Haastattelijoina toimivat Ismo Ojansuu, Simo Pärssinen, Susanna Lahtinen, Eero Pura, Jan Löfsted, Olli-Pekka Jasu, Maija-Stiina Rahkonen, Katariina Suutela ja Kalle Larsson. Haastatteluryhmä suositteli haastattelujen perusteella että, virkaan valitaan kasvatustieteiden maisteri Mari Haapanen, joka haastattelujen sekä työkokemuksensa ja koulutuksensa perusteella on virkaan ansioitunein ja soveltuvin.

Sivistystoimenjohtajan kokonaispalkaksi päätettiin 5 215,25 euroa kuukaudessa. Palkkaa tarkistetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisilla yleiskorotuksilla. Virka on toistaiseksi voimassa oleva. Koska Haapanen on ollut kunnan palveluksessa jo aiemmin, hänelle ei aseteta kuuden kuukauden koeaikaa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic