Lounais-Häme Forssa

Marja-Liisa Ahtola taitaa ruoanlaiton ja vakoilun – Palkittu maatalousnainen häärii kotikeittiössä antaumuksella vain pyhinä

Hämeen vuoden maa- ja kotitalousnaisen opit ovat peräisin äidiltä ja vakoilusta Mustialassa.
Marja-Liisa Ahtola, tutuille Liisa, sanoo, ettei ole päivääkään katunut liittymistä Saviniemen maatalousnaisiin lähes 40 vuotta sitten. Juhlissa ja tapahtumissa hän viihtyy hössöttämässä keittiössä, jottei aika käy pitkäksi. Kotona Ahtola leipoo viikoittain mutta laittaa ruokaa perusteellisemmin vain pyhinä, kun ruokapöydän ääreen kokoontuu muitakin syöjiä. Kuva: Tapio Tuomela

Hämeen vuoden maa- ja kotitalousnaisen opit ovat peräisin äidiltä ja vakoilusta Mustialassa.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

4.12.2020