Lounais-Häme

Marko Hietala jättää Nightwishin – Lue Hietalan jäähyväiskirje täältä

Nightwish-yhtyeen basisti Marko Hietala ilmoittaa Instagramissa aikovansa lopettaa bändissä. Kuva: Mikko Lieri / All Over Press

Nightwish-yhtyeen basisti Marko Hietala ilmoittaa Instagramissa aikovansa lopettaa bändissä. Samalla hän vetäytyy kokonaan julkisuudesta.

Nightwishin maailmankiertue peruuntui viime keväänä koronapandemian vuoksi. Hietala kertoo, että hän on kotona ollessaan ajatellut asioita ja on pettynyt moniin musiikkiteollisuuteen liittyviin asioihin.

Nightwish kertoo kunnioittavansa Hietalan päätöstä. Yhtyeen tuleva kiertue toteutetaan Hietalan lähdöstä huolimatta sijaisbasistin kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Marko Hietala (@marko_hietala_official) jakama julkaisu

Hietala Instagram-postauksessaan, ettei ole enää muutamaan vuoteen tuntenut oloaan hyväksi, joten aikoo siksi jättää hyvästit Nightwishille ja julkisuudelle.

Hietala ei usko, että musiikkialalta poispysyminen olisi pysyvä ratkaisu. Hän kertoo tarvitsevansa nyt aikaa ja toivovansa, että voi palata asioiden äärelle vuonna 2022.

Hietala kertoo asiasta myös Nightwishin kotisivuilla.

Hietala kirjoittaa, että hänen täytyy löytää uusia inspiraationlähteitä voidakseen taas kirjoittaa musiikkia, laulaa ja soittaa. Hän myös sanoo olevansa kroonisesti masentunut.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Uusimmat

Fingerpori

comic