Lounais-Häme Forssa

Marzi Nyman lupaa Forssan-keikalla uuden levyn kappaleita intiimisti ja ehkä vähän improvisoiden

Kokeneen trionsa kanssa Sointiklubilla esiintyvä Marzi Nyman myöntää hieman jännittävänsä illan esitystä.
Marzi Nyman on trioineen valmis esiintyymään Forssassa ravintola Vispilän Sointiklubilla perjantaina. Trioon kuuluvat laulaja-kitaristin lisäksi rumpali Anssi Nykänen ja basisti Harri Rantanen.

Suomen monipuolisimpiin muusikoihin lukeutuva kitaristi Marzi Nyman kertoo saapuvansa Forssaan suurin odotuksin. Nyman kertoo kuullensa ammattikollegoilta paljon hyvää tämän illan esiintymispaikastaan. Nymanin nimellä esiintyvä trio, johon hänen lisäkseen kuuluvat rumpali Anssi Nykänen ja basisti Harri Rantanen, esiintyvät tänään ravintola Vispilän Sointiklubilla.

– Käsittääkseni se on aika intiimi paikka. Luultavasti muokkaamme esitystä sen mukaan, tunnelmalliseen suuntaan, Nyman kertoo.

Trion perjantai-iltaiseen ohjelmistoon kuuluu pitkälti Nymanin viime viikolla ilmestyneen Kelluva katedraali -albumin kappaleita.

– Todennäköisesti yleisö kuulee myös vähintään yhden Rautavaaran kappaleen. Lisäksi esitämme joitakin kappaleita ensimmäiseltä levyltäni, kertoo kaksi sooloalbumia levyttänyt Nyman.

Forssassa kitaristi muistelee käyneensä aiemmin ainakin Nylon Beatin mukana esiintyessään. Vaikka esiintymiskilometrejä on runsaasti takana ja paikkakunta on tuttu, myöntää hän jännittävänsä illan esiintymistä.

– Olen esittänyt paljon muiden tekemiä kappaleita, soittanut kamarimusiikkia ja vaikka mitä. Omien kappaleiden esittäminen yleisölle on kuitenkin paljon henkilökohtaisempaa. Se on selvästi kouriintuntuvampaa, kun pelissä on jotain, joka on itselle todelle tärkeää, Nyman kuvailee.

Nyman on kuitenkin innoissaan illan esityksestä. Kelluvan katedraalin ilmestyttyä hän on esiintynyt ainakin Tavastialla ja Oulun 45Specialissa.

– Keikkoja on myyty keväälle asti, mutta kalenterissa on vielä tilaa ja verkot vesillä, Nyman kertoo.

Vispilän Sointiklubi on tarjoillut musiikkielämyksiä forssalaisille kohta parin vuoden ajan ja esiintyjiä on käynyt musiikillisesta laidasta toiseen. Klubilla ovat esiintyneet jo muun muassa Ismo Alanko, Jarkko Martikainen, Anssi Kela, Samuli Putro, Tuomari Nurmio, Ninni Poijärvi Ken Stringfellow ja monia muita.

Marzi Nyman trio esiintyy Vispilän Sointiklubilla perjantaina 19. lokakuuta. Ilta alkaa kello 21. FL

Fingerpori

comic

Uusimmat