Lounais-Häme Forssa

Matkun koulua myydään nyt ilman pohjahintaa – Juhlavuoden omakotitonttien myyntikampanja jatkuu

Matkun koulu poistui opetuskäytöstä keväällä 2014. Kuva: Markku Uhari
Matkun koulu poistui opetuskäytöstä keväällä 2014. Kuva: Markku Uhari

Forssan kaupunki jatkaa Matkun entisen koulun myyntiä huutokaupat.com-sivuston kautta mutta nyt ilman pohjahintaa. Aiemmin Forssa piti kiinteistön pohjahintana 20 000 euroa.

Matkun koulu oli tänä syksynä puolitoista kuukautta myytävänä huutokauppasivustolle, mutta tarjousaikana ei tehty yhtään tarjousta. Kohteeseen käytiin kuitenkin tutustumassa sivustolla 4842 kertaa.

Matkun koulu poistui opetuskäytöstä keväällä 2014, kun Koijärven uusi koulu- ja päiväkotirakennus otettiin käyttöön. Rakennus on ollut avoimessa myynnissä siitä lähtien tuloksetta.

Forssan kaupunki on jatkamassa edelleen Vieremän, Koijärven ja Matkun omakotitonttien myyntikampanjaa, joka alkoi Suomen juhlavuonna 2017. Tämä olisi kampanjalle jo kolmas jatko.

Forssan kaupunginhallitus ehdottaa valtuuston hyväksyvän, että kaupunki myy Vieremässä, Koijärvellä ja Matkussa nykyisin varattuina olevat ja viimeistään 31.12.2021 varattavat, myynnissä olevat omakotitontit samaan 100 euron kampanjahintaan.

Tonttien tiedustelu on tänä syksynä virinnyt viimevuotiseen nähden.

Kaupunki myy testamentilla saamansa kiinteistön Nikkarinkatu 11:ssä, josta korkein tarjous huutokauppa.com-sivustolla oli 25 685 euroa. Tontin rakennukset olivat ränsistyneet.

Testamentti oli tehty nykyisen Aktiivi-työvalmennuskeskuksen hyväksi. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.7.2020

Fingerpori

comic