Lounais-Häme Forssa

Mato Valtonen tenttaa ehdokkaita aprillipäivänä Forssassa

Puijauksille ei ole aprillipäivänäkään sijaa vaalitentissä, jonka Forssan seudun yrittäjäyhdistykset järjestävät teatteritalolla.
Mato Valtonen on aprillipäivänä äänessä Forssan teatteritalolla lounaishämäläisiä ehdokkaita tentatessaan. Kuva: Seppo Pessinen
Mato Valtonen on aprillipäivänä äänessä Forssan teatteritalolla lounaishämäläisiä ehdokkaita tentatessaan. Kuva: Seppo Pessinen

Forssan seudun yrittäjäyhdistykset järjestävät maanantaina 1. huhtikuuta kello 18 Forssan teatteritalolla vaalitentin, jossa tuodaan esiin nimenomaan yrittäjien mieltä askarruttavia sekä yritysten arkea koskevia asioita.

Vaalin vetää itsekin yrittäjänä toiminut Mato Valtonen.

– Vaalipaneeliin ovat ilmoittautuneet mukaan pitkälti kaikki Lounais-Hämeen ehdokkaat, ja saamme varmasti aikaan hienon keskustelun, Forssan Yrittäjien puheenjohtaja Riikka Kinnunen kertoo.

Kinnunen on huolissaan sekä yrittäjyyden edellytyksistä että Forssan seudun elinvoimasta. Hänen mukaansa yrittäjäyhdistysten tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että niiden ympärillä on elinvoimaa.

– Haluamme vaikuttaa positiivisesti asioihin ja puhaltaa uutta henkeä seutukunnallemme yritysten menestymiseksi. Tämä vaikuttaa suoraan alueen työllisyyteen ja menestykseen, Kinnunen sanoo.

– Vaalitilaisuuksia on paljon, ehkä meidän tilaisuus tuo kuitenkin lisää näkökulmaa perinteisten teemojen sijaan. Yrittäjille eduskuntavaalit ovat tärkeät, Outi Saaristo Tammelan Yrittäjistä toteaa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic