Lounais-Häme Forssa

Mattila jatkaa Kulttuuri-Axelin johdossa - Mika ja Turkka Malin Vysotsky-konsertti siirtyy

Korona kutisti tapahtumalistaa.
Turkka (vas.) ja Mika Malin Vysotsky-konsertin ajankohta siirtyi ensi vuodelle koronapandemian vuoksi. Kuva: Tapio Tuomela
Turkka (vas.) ja Mika Malin Vysotsky-konsertin ajankohta siirtyi ensi vuodelle koronapandemian vuoksi. Kuva: Tapio Tuomela

Forssan Kulttuuri-Axel ry valitsi vuosikokouksessaan puheenjohtajakseen edelleen Sami Mattilan. Yhdistyksen johtokunnassa jatkavat Eila Heikkilä, Kati Kaasalainen, Jussi Pellonpää, Outi Aro-Heinilä, Keijo Wääri ja Timo Tuomi. Uusiksi jäseniksi johtokuntaan valittiin Juhani Kähkönen ja Tarja Aro.

Yhdistyksen järjestämät tapahtumat ovat merkittävästi supistuneet korona-pandemian takia. Onnistuneesti on järjestetty tänä vuonna vain alkuvuoden Gospel-konsertti ja Tyykijazzit, kesäiset Tori soi -tapahtumat, sekä Puistopiknik-konsertti elokuun alussa. Georg Otsin syntymän 100-vuotisjuhlakonsertti on tapahtumista viimeisin.

Tulossa on 18.10 Olli Soikkelin, Marian Petrescun ja Joonas Tuurin trion vierailu Työviksellä. Uutena päänavauksena Forssan Palloseuran Mestis-otteluiden väliaikamusiikin järjestelyt toteutetaan yhteistyössä forssalaisten muusikoiden kanssa.

Valon ja musiikin illat järjestetään Koijärven kirkossa 23. lokakuuta ja Forssan kirkoissa 6. marraskuuta.

Ensi vuoden yksi tärkeimmistä tapahtumista tulee olemaan Forssan Tyykijazzien 30-vuotisjuhlajazzit 5.-6. helmikuuta. Esiintymisensä ovat jo varmistaneet Seppo Hovin ja Antti Sarpilan kvartetti, Birger Lindströmin Ragtime-band, pop-jazz kantelisti Ida Elina, sekä Sumo trio Juho Nummelin kitara, Eemeli Männistö basso ja Erik Fräki rummut.

Ensi vuodeksi siirtyi mm. Mika ja Turkka Malin Vysotsky-konsertti, jonne tähtivieraaksi saapuu Arja Saijonmaa

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic