Lounais-Häme Loimaa

Mellilän Koivistonkulmalla panostetaan luomuun – Joeli ja Elina Lintulan pitkäjänteinen kehitystyö sai Luomuliitolta kunniamaininnan

Joeli ja Elina Lintulan pitkäjänteinen kehitystyö sai Luomuliitolta kunniamaininnan. Luomuruoan tuotannossa kaiken lähtökohtia ovat maaperän hyvinvointi ja viljelykierto.
Joeli ja Elina Lintulalle on tärkeää, että kaikki kylvöistä valmiiden tuotteiden pakkaamiseen tehdään omalla tilalla. Kulhossa on rouheista kaurajauhoa. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Joeli ja Elina Lintulan pitkäjänteinen kehitystyö sai Luomuliitolta kunniamaininnan. Luomuruoan tuotannossa kaiken lähtökohtia ovat maaperän hyvinvointi ja viljelykierto.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti