Lounais-Häme Janakkala

Menestysjäätelö kasvaa pellolla – Kun härkäpapu korvaa kerman, syntyy Härtelöä

Härtelö syntyy härkäpavusta. Opiskelijat kehittivät uutuustuotteen, joka kilpailee nyt Suomalainen menestysresepti -kisan voitosta TV5:llä.
Limen ja passionin yhdistelmä on raikkaan pirtsakka, josta itse pidän, kertoo Hilma Koskinen, joka maistattaa jäätelöä Hakolan marjatilan kahvilassa Tanttalassa. Kuva: Esko Tuovinen

Härtelö syntyy härkäpavusta. Opiskelijat kehittivät uutuustuotteen, joka kilpailee nyt Suomalainen menestysresepti -kisan voitosta TV5:llä.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Fingerpori

comic

Näkoislehti