Lounais-Häme Janakkala

Menestysjäätelö kasvaa pellolla – Kun härkäpapu korvaa kerman, syntyy Härtelöä

Härtelö syntyy härkäpavusta. Opiskelijat kehittivät uutuustuotteen, joka kilpailee nyt Suomalainen menestysresepti -kisan voitosta TV5:llä.
Limen ja passionin yhdistelmä on raikkaan pirtsakka, josta itse pidän, kertoo Hilma Koskinen, joka maistattaa jäätelöä Hakolan marjatilan kahvilassa Tanttalassa. Kuva: Esko Tuovinen

Härtelö syntyy härkäpavusta. Opiskelijat kehittivät uutuustuotteen, joka kilpailee nyt Suomalainen menestysresepti -kisan voitosta TV5:llä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic