Mercedes-pomo haluaa vielä yhden voiton - ja nyt olisi jo Bottaksen vuoro

Abu Dhabi
20.11.2018, 20:14

Urheilu-uutiset

Formula ykkösten MM-kaudella molemmat mestaruudet jälleen kerran valloittanut Mercedes juhli saavutuksiaan viime viikon, mutta tällä viikolla on vielä yhden rutistuksen paikka: F1-kausi päättyy sunnuntaiseen Abu Dhabin gp-kisaan. Tallipäällikkö Toto Wolffin mukaan Mercedes lähtee päätöskisaan vain voitto mielessään, mitenkäs muutenkaan.
– Viides peräkkäinen tuplamestaruus on harvinainen saavutus, ja se tuntui mahtavalta. Samalla jokainen tallissa odottaa jo riman nostamista ja nousua vieläkin vahvemmaksi 2019, Wolff intoilee tallin sivuilla.
– Nyt meillä on vielä yksi kisa tällä kaudella, ja haluamme antaa meitä läpi kauden tukeneille faneille hienon show’n. Mestaruuspaineet ovat poissa, joten voimme lähteä kisaan laittaen ihan kaiken peliin.
Abu Dhabin gp Yas Marinan radalla on ollut Mercedekselle menestyksekäs. Talli on voittanut neljä viimeisintä Abu Dhabin kisaa, ja viime vuonna juhlimaan ylimmällä korokkeella pääsi Valtteri Bottas. Tuon jälkeen Bottas ei olekaan voittanut, ja Wolff toivoo, että Bottaksen kova työ tällä kaudella saisi nyt vihdoin palkintonsa.
– Hopeanuolemme on voittanut kymmenen kisaa tällä kaudella, ja haluamme vielä yhden. Etenkin Valtteri, joka on menettänyt voittoja tällä kaudella epäonnen ja tallimääräysten takia, Wolff sanoo.
– Helppoa ei toki tule, sen tiedämme. Sekä Red Bullilla että Ferrarilla on sama tavoite eli saada hyvä lähtökohta talveen hyvän kauden päätöskisan myötä. Luotan kuitenkin siihen, että yllämme vahvaan suoritukseen jälleen Abu Dhabissa, ja päätämme tämän uskomattoman kauden hienosti.

https://www.mercedesamgf1.com/en/mercedes-amg-f1/amg-f1-news/amg-f1-article/in-words-we-can-really-go-for-broke-toto/

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic