Lounais-Häme

Meriläinen Veikkoihin

Maakuntasarjaa pelaava Humppilan Veikot saa vähäksi aikaa riveihinsä kovan luokan vahvistuksen. Veikot on tehnyt kolmen ottelun mittaisen sopimuksen kaksi kertaa Vuoden lukkariksi valitun Markus Meriläisen kanssa.

Nelikymppisellä Sotkamon Jymyn kasvatilla on viisi Suomen mestaruutta. Vuoden tulokas Superpesiksessä hän oli -93. Viime kaudet lähinnä pelinjohtotehtävissä olleen Meriläisen tulo Humppilaan mahdollistui miehen työkuvioiden kautta.

Meriläinen pelaa Veikkojen paidassa 11. kesäkuuta Tamperetta vastaan, 14. kesäkuuta Loimaata vastaan ja 20. kesäkuuta Koetuksen kakkosjoukkuetta vastaan. Veikkojen kotipeli Loimaata vastaan tiistaina 14. kesäkuuta alkaa kello 18.30.

-Meriläisen panos ei jää muutamaan peliin, vaan siitä saavat osansa myös juniorit. Hän pitää junnuille harjoitukset, kertoo Mikko Moisander Veikkojen pesäpallojaostosta.

Veikot on maakuntasarjassa neljän pelin jälkeen toisena. Joukkue on voittanut kolme peliä ja hävinnyt yhden. Kärkipaikkaa pitää kaikki ottelunsa voittanut Mynämäki. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic