Lounais-Häme

Messuista nostetta Forssan seudulle

Forssan Lehti räväyttää järjestämällä Forssassa yleismessut heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.
Messut pidetään Kutomon punatiilisessä miljöössä, joka huokuu Forssan hienoa teollista historiaa. 
Jo tämä upea alue tarjoaa muualta tuleville elämyksen. Ja on paljon lounaishämäläisiäkin, jotka eivät ole Kutomon alueeseen tarkemmin tutustuneet. Nyt se käy mukavasti samalla, kun tutustuu yli 120 näytteilleasettajan tarjontaan.
Heinämessujen yleisötavoite on kova; 25 000. Ensimmäisellä kerralla on tietysti vaikea arvioida kävijämäärää, mutta säiden suosiessa tavoite ei ole mitenkään ylimitoitettu. Messujärjestäjien toive poudasta ja noin 20 asteen lämmöstä näyttäisi toteutuvan ainakin lauantaina.
Yleismessuja ei ole Forssassa järjestetty pitkään aikaan, joten tapahtumalle on selvä tilaus. Tästä kertoo näytteilleasettajien suuri kiinnostus ja yhteistyökumppaneiden innostus. On todella hienoa, että saimme Puolustusvoimatkin mukaan messuille. Osasto tulee varmasti olemaan todellinen vetonaula.
Forssan Lehden johtavana toiminta-ajatuksena on koko 99 vuoden ajan ollut Lounais-Hämeen henkisen ja taloudellisen hyvinvoinnin edistäminen. Lehti tarjoaa tänäkin päivänä alueen kunnille ja elinkeinoelämälle luotettavan tiedotuskanavan seitsemänä päivänä viikossa. Tämä on merkittävä, ja poikkeuksellinenkin, etu tämänkokoiselle alueelle, ja sitä seudun toimijat osaavat arvostaa.
Forssan seutu kaipaa tälläkin hetkellä nostetta. Heinämessujen toivomme tuovan sitä koko seudulle. Erityisesti toivomme näytteilleasettajien saavan messuista piristysruiskeen toiminnalleen.
Forssan Lehti on tietysti myös mukana messuilla omalla osastollaan. Messujen kunniaksi tilaustarjoukset on ruuvattu todella edullisiksi. Kannattaa poiketa osastollamme.
Heinämessuille on vapaa pääsy, joten tervetuloa messuille molempina päivinä!
Forssan Lehti, osasto A88

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic