Lounais-Häme

Messulehti: Heidi Sohlbergista parasta tapahtumissa on ihmisten tapaaminen

Tämän vuoden Heinämessut juontaa tv-ohjelmien ja tapahtumien juontajana sekä missinä tunnettu Heidi Sohlberg.

-Oikein iloisella mielellä tulen. En muista milloin viimeksi olisin ollut Forssassa keikalla. Odotan Heinämessuista iloista ja lämminhenkistä tapahtumaa ja veikkaan, että ihmiset tulevat innokkaasti juttelemaan, hän sanoo.

Parasta Sohlbergista kesätapahtumissa ovatkin erilaiset kohtaamiset ja tunnelma.

Juontokeikkoja hän on tehnyt missivuodestaan 2001 asti.

-Tässä pääsee tutustumaan kaikenlaisiin ihmisiin ympäri Suomea. Se on parasta, olen luonteeltani tosi sosiaalinen ja kohtaamiset ovat minulle tärkeitä.

Pari vuotta Sohlbergin elämä sai synkkiä sävyjä, kun hän sairastui syöpään. Nyt hoidot ovat ohi ja sairaus takana, ja Sohlberg nauttii kesätapahtumista ja ihmisten tapaamisesta kaksin verroin. Rankat ajat ovat tuoneet tapaamisiin myös uutta syvyyttä.

-Sairauden jälkeen minut koetaan ehkä inhimillisempänä ja minuun on helppo samastua. Ihmiset tulevat lähelle ja tuovat lahjoja. Se on ollut hienoa. Vaikka saan viralliset terveen paperit vasta myöhemmin, täytyy ajatella, että’ olen nyt kunnossa. Sillä ajatuksella mennään eteenpäin. Pelko säilyy mielessä tietysti aina, mutta sille ei saa antaa valtaa. Pitää vain nauttia joka hetkestä ja olla läsnä, hän sanoo.

Juontajan kesä kuluu töiden, lomapätkien ja lasten kanssa olon merkeissä.

– 8- ja 10-vuotiaat lapseni lähtevät aika usein työkeikoille mukaan. Keikat ovat kuitenkin mukavia, ja näin juontaminen ei ole pois meidän yhteisestä ajastamme, Sohlberg kertoo.

Syksyllä Sohlberg jatkaa Duunikunto-ohjelmassa MTV3:lla sekä tekee erilaisia juontokeikkoja. Luvassa on myös uusi tv-ohjelma.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic