Lounais-Häme Forssa

Mestari syventyy pian panemisen saloihin – Oluen koekeitto on määrä aloittaa Käsityöläiskadulla tammikuussa

Forssa Pilsner Fabrikin tuotannosta saadaan esimakua ensi vuonna. Reseptiikkaa ei rakenneta vain perusmakujen varaan, vaan luvassa on vaihtuvia tuotteita. Osakkeita on merkitty reilussa kuukaudessa 400.
Kondiittorimestari Pekko Koiviston ajatukset ovat jo oluen panemisessa. Parhaillaan alkoholin valmistuksen ammattitutkintoa suorittava Koivisto suunnittelee aloittavansa koekeitot jo tammikuussa. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Forssa Pilsner Fabrikin tuotannosta saadaan esimakua ensi vuonna. Reseptiikkaa ei rakenneta vain perusmakujen varaan, vaan luvassa on vaihtuvia tuotteita. Osakkeita on merkitty reilussa kuukaudessa 400.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic