Tammela

MetsäHUB kutsuu etätöihin luonnon helmaan

Sujuisivatko työt sutjakammin näissä maisemissa? Ei muuta kuin viikon päästä kokeilemaan.

Saaren kansanpuistossa vietetään erilainen etätyöpäivä 21.9. klo 10–15. MetsäHUB-tapahtuma kutsuu kaikkia virkistävästä ja mieleenpainuvasta työpäivästä kiinnostuneita siirtämään työpisteensä päivän ajaksi luonnon helmaan.

Paikalle järjestetään latauspisteitä ja mahdollisuus lounaan nauttimiseen metsän sylissä. Tilaisuus on hyvä paikka tavata muista työyhteisöistä tai muilta toimialoilta olevia etätyöntekijöitä.

– Tammelassa liikkuu ja asuu paljon etätyötä tekeviä ihmisiä. Halusimme järjestää jo olemassa olevien hyvien etätyömahdollisuuksien lisäksi jotakin erilaista ja mieleenpainuvaa, kertoo Tammelan kunnan yrityskoordinaattori Heidi Loukiainen.

– MetsäHUB yhdistää mielipaikkani, Saaren kansanpuiston, etätyöläisen vapauteen työskennellä erilaisissa, inspiroivissa ympäristöissä.

Tammelan kunta tarjoaa kello 10 aamukahvit. Lounasta ja iltapäiväkahvia on mahdollista ostaa paikan päältä ja Saaren kansanpuiston kioski on avoinna. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat viettää etätyöpäivän luonnossa.

Paikalle voi tulla koko päiväksi tai pistäytyä käymässä lyhyemmän aikaa nauttimaan tunnelmasta. Alueelta löytyy jonkin verran istuimia ja pöytiä. Kannettavan tietokoneen lisäksi on suositeltavaa ottaa mukaan esimerkiksi taitettava tuoli, retkialusta tai riippumatto. Pukeutuminen sään mukaan. Sateen sattuessa työpisteet on mahdollista siirtää katetulle alueelle.

Osallistuminen tapahtumaan ei vaadi ennakkoilmoittautumista, sillä metsässä riittää tilaa kaikille.

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic