Lounais-Häme

Mielenterveysomaiset ry käy jatkossa Forssassa

FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry:n tavoite on tukea henkilöitä, joiden läheinen oireilee tai on sairastunut psyykkisesti.

Sairastuneen omaisilla ja läheisillä nousee pintaan monenlaisia tunteita, kuten pelkoa, neuvottomuutta, surua, syyllisyyttä sekä suurta huolta. Elämä sairastuneen rinnalla ei ole aina helppoa ja tilanteen pitkittyessä saattaa omaisten ja läheisten voimavarat kulua loppuun.

Sairastuneen ympärillä on usein kattava hoitotiimi, mutta omaiset ja läheiset saattavat jäädä ilman kaipaamaansa tukea ja apua. Yhdistysken tavoite onkin tukea monipuolisesti eri elämäntilanteissa olevien ja eri-ikäisten omaisten hyvinvointia.

FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysviranomaiset ry vierailee jatkossa kerran kuussa myös Forssassa. Ensimmäisen kerran yhdistyksen työntekijä saapuu Forssaan 6. maaliskuuta.

Työntekijältä voi varata henkilökohtaisen keskusteluajan. Keskustelun aikana sairastuneen omaisilla ja läheisillä on mahdollisuus omin sanoin puhua omasta tilanteestaan ja sen herättämistä tunteista.

Keskustelussa mietitään yhdessä keinoja oman jaksamisen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Palvelu on maksutonta eikä vaadi jäsenyyttä.

Ajanvarauksen voi tehdä puhelinnumerosta 045 52162 tai sähköpostilla osoitteesta katja.gronberg@omaisyhdistys.com. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti