Lounais-Häme

Mies kuoli pientalon palossa Tampereen Pispalassa, rikosta ei epäillä

Tampere
06.10.2018, 11:00

Kotimaa

Yksi mies on kuollut pientalon tulipalossa Tampereen Pispalassa viime yönä. Poliisi kertoo, että vainajan henkilöllisyys on selvillä.
Pelastuslaitos kertoo, että savusukeltajat löysivät kuolleen miehen rakennuksesta Pispankadulla. Palon alkuvaiheessa rakennuksen toisessa asunnossa oli sisällä asukas, joka selvisi tilanteesta loukkaantumatta.
Hälytys palosta tehtiin kello yhden jälkeen yöllä. Ohikulkija oli nähnyt rakennuksen katosta tulevan savua ja liekin kajoa. Palo oli levinnyt ylimpään kerrokseen ja kattorakenteisiin. Poliisi kertoo, että syttynyt talo oli kolmikerroksinen ja siinä oli neljä asuinhuoneistoa.
Päivystävän palomestarin mukaan sammutus- ja purkutyöt lopetettiin aamuyöllä. Talon rakenteita jouduttiin purkamaan sammutuksen onnistumiseksi, ja talo on kärsinyt mittavia vahinkoja palosta ja sammutusvedestä. Yksi yksikkö jäi vielä paikalle vartioimaan palopaikkaa.
Poliisin tekniset tutkimukset jatkuvat siinä vaiheessa, kun palopaikalla on turvallista toimia. Poliisi kertoo tiedottavansa tutkinnasta enemmän tapahtumien kulun selvittyä. Poliisi ei tässä vaiheessa epäile rikosta.
Pelastuslaitos tiedotti aluksi, että viereisen rakennuksen asukkaat evakuoitiin savun takia. He olivat kuitenkin saaneet olla asunnoissaan koko ajan, mutta ikkunat ja ilmastointi jouduttiin sulkemaan.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti