Lounais-Häme

Mikko Silvennoinen ennustaa Saara Aallon tulevaa uraa

Uuden musiikin kilpailu UMK:sta tuttu tuottaja Mikko Silvennoinen on onnellinen Saara Aallon puolesta, sunnuntaisesta häviöstä huolimatta.

– Nythän se kiinnostava osuus vasta alkaa, kun nähdään mitä tarjouksia Saaralle suuresta maailmasta tulee, Silvennoinen sanoo.

Silvennoinen myöntää, että toivoi toki Saaralle voittoa. Hän kuitenkin muistuttaa, että voitto olisi tuonut mukanaan levytyssopimuksen paineita.

– Saaralla on nyt mahdollisuus vapaammin miettiä, millaista musiikkia hän haluaa tehdä. Uskon, että tämä meni ihan oikein näin.

Silvennoinen ennustaa Aallolle lupaavaa tulevaisuutta.

– Menestystä ei voi hänen kohdallaan välttää.

Silvennoisen mukaan Saara Aalto tarvitsee kuitenkin menestyäkseen hyviä biisejä. Hän on tavannut Lontoossa kisan myötä paljon uusia tuottajia ja biisintekijöitä.

– Aalto tekee kappaleita itsekin, mutta yhteistyössä on voimaa, Silvennoinen sanoo,

Ensi keväänä Saara Aalto aloittaa X Factorin kiertueen kisassa kahdeksan parhaan joukkoon sijoittuneiden kanssa. Se on Silvennoisen mukaan jo iso työrupeama ja tuo Aallolle paljon näkyvyyttä.

Sunnuntain finaalissa kilpailijat olivat Silvennoisen mukaan tasaväkisiä.

– Saaran monipuolisuus tuli finaalissa esiin. Kilpakumppani Matt Terry keskittyi pelkkiin falsetteihin, ainoaan vahvuuteensa.

Silvennoinen kiittää Saara Aalto etenkin siitä, miten hän onnistui yllättämään yleisön X Factorin joka vaiheessa, pääsemällä jatkoon kerta toisensa jälkeen.

– Monet skumpat on jo juotu matkan varrella. Mutta kyllä Suomi-tyttö vaan osaa, Silvennoinen hehkuttaa.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic