Lounais-Häme

Mimosa Jallow sivusi naisten selkäuinnin SE:tä

Jyväskylä
29.06.2018, 18:45

Urheilu-uutiset

Mimosa Jallow pääsee valmistautumaan levollisena elokuisiin EM-uinteihin. Jyväskyläläisen vauhti on kohdallaan, sillä perjantaina Jallow sivusi pitkän radan SM-kisoissa 50 metrin selkäuinnin Suomen ennätystään. Jallow kellotti altaanmitalla ajan 27,81, ja samoihin lukemiin kello pysähtyi kesäkuun puolimaissa Mare Nostrum -kisoissa Monacossa.
– Ihan sama onko hyvä vai huono päivä, niin se tulee tuota vauhtia koko ajan, Jallow iloitsi.
Jyväskyläläistä Kampuksen Plaania edustava Jallow nautti kotihallissa kilpailemisesta. Mestaruus oli kisojen toinen, sillä torstaina hän voitti 100 metrin vapaauinnin.
Täydellinen selkäuinti ei SE-ajasta huolimatta ollut.
– Jäi todella paljon parannettavaa. Delfiinipotkut olivat hyvät, mutta tulin nopeammin pintaan kuin mitä olisin toivonut. Maaliintulostakin saa vielä pois.

Laukkanen iloitsi selkäuinnista

Selkäuinnissa kakkoseksi ui Jenna Laukkanen, joka paransi ennätystään kolmisen sekunnin kymmenystä. Hän tuli maaliin ajassa 28,53.
– Selkäuinnista löytyi kisaamisen fiilistä, joka nyt rintauinnista puuttuu. Kyllä se sieltä löytyi, pitää vain malttaa, Swimming Club Vuokatin Laukkanen kertoi.
Hänet hylättiin perjantaina 100 metrin rintauinnissa, jossa hän tuli maaliin toisena. Laukkanen liikkui tuomariston mukaan ennen lähtömerkkiä.
– Näköjään tuomarit olivat nähneet sen näin, Laukkanen totesi.
Naisten rintauinnin mestari oli sama kuin torstaina lyhyemmällä matkalla, tamperelaista TaTU:a edustava Ida Hulkko. Hänen aikansa oli 1.09,19.
– Startti oli hidas, eka vinsta (50 metriä) rentoa, ja toisen pystyin vetämään kovaa.
Hän odottaa kauhulla lauantaista 200 metrin rintauintia, jolla kisaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.
– Aloitan satasen vauhtia, ja kuolen viimeisellä vinstalla, Hulkko ennakoi.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic