Lounais-Häme Loimaa

Minna Vähä-Hakula vaihtoi palkkatyön maatalousyrittäjyyteen – Ratkaisu ei kaduta, vaikka broilerinlihan tuotantoon liittyy useita epävarmuustekijöitä

Broilerinlihan suosio kasvaa vauhdilla, mutta kaupan ja teollisuuden tiukasti sääntelemällä alalla tuottajan tulopuoli on haaste.
Minna Vähä-Hakulan kasvatit syövät omassa pellossa kasvatettavaa vehnää sekä teollista rehua, joka koostuu mm. kuoritusta kaurasta, vehnästä, soijasta, rasvoista, hivenaineista ja vitamiineista. HK:n tiloilla vehnä tarjoillaan kokonaisina jyvinä. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Broilerinlihan suosio kasvaa vauhdilla, mutta kaupan ja teollisuuden tiukasti sääntelemällä alalla tuottajan tulopuoli on haaste.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic