Lounais-Häme

Minnesotan Granlund venytti pisteputkeaan, Toronton Kapanen ratkaisi 3-2-voiton Winnipegistä

Helsinki
28.10.2018, 07:40

Urheilu-uutiset

Minnesotan hyökkääjä Mikael Granlund ahkeroi illan NHL-kierroksella Coloradoa vastaan tehot 1+1 ja venytti näin pisteputkeaan seitsemän ottelun mittaiseksi. Wild kaatoi Avalanchen kotiottelussa 3-2.
Granlund teki 1-1-maalin irtokiekosta ottelun toisessa erässä.
Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen nosti puolestaan joukkueensa 3-2 johtoon Winnipegistä ja ratkaisi näin ottelun kotijäillä kolmannen erän lopulla. Ottelun tähdistöön valittu Kapanen on kerännyt kauden 11 ottelussa tehot 6+4 ja on suomalaisten pistepörssin kolmosena yhdessä Carolinan Teuvo Teräväisen kanssa.
– Totta puhuen en nähnyt mitään. Näin vain kiekon lähestyvän ja ajattelin, että lauon maalia kohti. En nähnyt mihin se meni, mutta olen iloinen, että se meni sisään, Kapanen kommentoi yläkulmaan osunutta laukaustaan.
Kapasen joukkuetoveri Auston Matthews loukkasi ottelussa olkapäänsä ja joutui jättämään pelin kesken.
Winnipegin Patrik Laine jäi illan ottelussa ilman tehoja.
Edmontonin kakkosvahtina aloittanut Mikko Koskinen torjui Oilersin 5-3-voittoon Nashvilleä vastaan pelatussa ottelussa. Voitto oli NHL:ssä Koskisen ensimmäinen lähes kahdeksaan vuoteen. Koskinen on pelannut viime vuodet KHL:ssä ja palasi NHL:ään tällä kaudella tehtyään yksivuotisen sopimuksen Oilersin kanssa.
Philadelphian suomalaishyökkääjä Jori Lehterä teki Flyersin ainoan maalin 1-6 päättyneessä ottelussa New York Islandersia vastaan. Lehterä poimi irtokiekon maalin takaa ja taiteili sen sisään ottelun toisessa erässä.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic