Lounais-Häme

Missä on Milla Aronen? - Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Somerolla

Milla Aronen katosi Somerolla kesäkuussa 2019.

Kesäkuussa 2019 kadonneen 21-vuotiaan somerolaisen Milla Arosen katoamista tutkitaan henkirikoksena.

Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat tutkineet Arosen katoamista sen jälkeen, kun hänestä on omaisten toimesta 11. kesäkuuta tehty katoamisilmoitus. Tutkinnan perusteella Aronen ei ole kadonnut omasta tahdostaan.

Arosesta ei ole saatu havaintoja lauantain 8. kesäkuuta jälkeen, jolloin hänet on nähty Someron keskustassa kotipihallaan. Asiaa selvitettäessä on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä Arosen joutuneen henkirikoksen uhriksi 8.–9. kesäkuuta 2019.

Poliisia kiinnostavat havainnot Milla Ahosen autosta.

Keskusrikospoliisi on edelleen kiinnostunut havainnoista, jotka liittyvät Milla Arosen liikkeisiin 7. kesäkuuta 2019 jälkeen. Aronen on noin 165 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Arosella on pitkät mustat hiukset ja tatuointeja.

Katoamisajankohtana Aronen oli pukeutunut todennäköisesti tummiin vaatteisiin ja kenkiin, joissa on pinkkiä väriä.

Lisäksi poliisi pyytää katoamisviikonlopulta havaintoja Arosen käyttämästä autosta. Arosen auto on vuosimallin 2001 Volkswagen Golf, rekisterinumeroltaan KPJ-506.

Havaintoja pyydetään myös katoamisviikonlopulta Someron alueella liikkuneesta hopeisesta vuosimallin 2003 Volvo V70 -farmariautosta, jonka kyydissä Aronen on mahdollisesti katoamisajankohtana ollut.

Myös hopeanharmaan Volvon liikkeet kiinnostavat.

Havaintoja voi toimittaa poliisille numeroon 050 456 4903 tai sähköpostitse rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Uusimmat

Fingerpori

comic