Lounais-Häme

Mitalisuora Forssaan: naisille kaksoisvoitto, yleisestä sarjasta pronssia

Forssan naisten joukkueet ottivat komean kaksoisvoiton Eläkeliiton Pirkanmaan, Satakunnan ja Etelä-Hämeen piirien haasteturnauksessa keskiviikkona Kartanokeskuksessa.

Forssa II oli nyt ykkönen ja Forssa I kakkonen. Pronssit menivät Sydän-Hämeen ykkösjoukkueelle. Naisten sarjassa oli mukana seitsemän joukkuetta.

Voittoisassa joukkueessa pelasivat Maija Strand, Anneli Saaristo ja Paula Arvela. He puolustivat voittoisasti viime vuoden mestaruuttaan.

-Puhtaalla pelillä mestaruus, voitimme kaikki. Taktiikassa olimme muita edellä, iloinen kolmikko kertoi.

Kartanokeskuksessa kisattiin bocciassa ensi kertaa. Vaikka paikka oli uusi, pääsivät forssalaiset nopeasti sinuiksi alusta kanssa.

-Alusta oli outo kaikille, mutta hyvin meni. Pallo pomppaa tällaisella alustalla vähän eri tavalla kuin muovipinnalla, naiset kertoivat.

 

Yleisen sarjan kisa oli tasainen. Voiton korjasi lopulta Köyliön ykkösjoukkue, hopeaa sai Eurajoki. Forssa II otti pronssit ja täydensi forssalaisten joukkueiden mitalisuoran.

-Olemme tyytyväisiä pronssiin. Satakunnassa on kovia joukkueita, etenkin Köyliö. Ne pröystäilevät mölkyssä ja nyt tässä bocciassakin, hymyili Jaakko Arvela Forssan kakkosjoukkueesta. Arvelan lisäksi pronssijoukkueessa olivat mukana Kari Saru, Erkki Larpi ja Perh Strand.

Voittajajoukkue Köyliö teki tasaisen varmaa jälkeä, ja pelasi taktisesti kypsästi. Joukkueessa heittivät Martti Aronen, Tapani Ketola ja Matti Suoyrjö.

-Olimme viimeksi kolmansia. Silloin olimme heittäneet vasta vuoden, nyt kaksi, köyliöläiset kertoivat.

-Tasaisuus on valttimme. Emme ole mitään huippuja, vaan pelaamme varmasti, he jatkoivat.

Pikkufinaalin voitti Sydän-Häme II. Ruovesi oli toinen ja Jokioinen kolmas.

 

Eläkeliiton Forssan yhdistyksen järjestämä 18 joukkueen bocciaturnaus sujui jouhevasti. Kymmeneltä aloitettiin ja viimeiset heitot heitettiin iltapäivällä kolmelta.

Olot Kartanokeskuksessa saivat kehuja. Tilat sijaitsevat hyvällä paikalla keskellä Forssaa. Entisen Euromarketin tiloihin oli helppo rakentaa turnauksen vaatimat kentät.

Kova laattalattia vaati omat niksinsä, mutta kaikki pelialustat ovat heittäjille erilaisia.

-Tämä oli hyvä paikka pelata, lisäksi kaikki keskustan palvelut olivat ihan vieressä. Olemme iloisia, että saimme tulla tänne pelaamaan, kertoi järjestelyissä mukana ollut Jaakko Arvela. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic