Lounais-Häme

Mitkä ovat suurimpia haasteita EU:n seuraavalla ohjelmakaudella? – Auta ministeriötä ja vastaa kyselyyn

Strasbourgin Europarlamentin täysistuntosalissa jokaisella europarlamentaarikolla on kuulokkeet, joista voi valita oman kielen tulkkauksen. Tulkit tekevät töitä äänieritetyissä kopeissa, jotka reunustavat salia. Suomen koppi on numero 10. Kuva: Vanessa Valkama

Mitä haasteita tulee olemaan elinkeinoelämän ja yritystoiminnan kehittämisessä? Entä vähähiilisen talouden edistämisessä ja ilmastonmuutoksen hillinnässä? Tai saavutettavuudessa ja liikenteessä? Miten edistettäisiin parhaiten työllisyyden ja osaamisen kehittymistä ja torjuttaisiin köyhyyttä?

Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) on valtavien teemojen edessä valmistellessaan EU:n seuraavaa alue- ja rakennepolitiikan kauden ohjelmatyötä. TEM toivookin sidosryhmiltä, kumppaneilta ja EU-rahoituksesta hyötyviltä apua haasteiden kartoittamisessa.

Oman mielipiteensä voi ilmaista Otakantaa.fi -palvelun kyselyssä. Kyselyyn voi vastata 18. tammikuuta saakka.

Keskustelua voi seurata ja siihen voi osallistua sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #uusikausi2021, #rakennerahastot, @Rakennerahastot.fi.

EU:n seuraava ohjelmakausi alkaa vuonna 2021 ja päättyy 2027. Parhaillaan käynnissä olevalla ohjelmakaudella Suomessa toteutetaan Kestävää kasvua ja työtä -ohjelmaa, jonka kokonaisbudjetti on noin 2,6 miljardia euroa.

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic