Lounais-Häme

Molenius pelaa loppukauden Korihaissa

koripallo FoKoPon loppukauden tyhjennys jatkuu, kun joukkueen tehokkain kotimainen pelaaja Markus Molenius siirtyy loppukaudeksi Korisliigaan Uudenkaupungin Korihaiden joukkueeseen.

Molenius on pelannut tämän kauden 15,1 pisteen ja 6,4 levypallon keskiarvoilla.

FoKoPolla on A-divisioonassa jäljellä enää ensi sunnuntain kotipeli Kaarinan Ura Basketia vastaan. FoKoPolla ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin, kun se on sarjataulukossa tasapisteissä Porvoon Tarmon ja Oulun NMKY:n kanssa sijoilla 9-11.

Korihait sen sijaan pelaa Korisliigan runkosarjassa vielä kymmenen peliä ja kamppailee tiukasti putoamiskarsintaan johtavaa jumbosijaa vastaan. Korihait on tasapisteissä hännillä Lapuan Kobrien kanssa.

26-vuotias Molenius on aiemmin pelannut Korisliigaa kasvattiseuransa FoKoPon lisäksi kaksi kautta Kauhajoen Karhussa ja kaksi edelliskautta KTP:ssä.

Molenius on Korihaiden kokoonpanossa jo tänään viimeisenä seurasiirtopäivänä, kun Korihait kohtaa Tampereella Pyrinnön.

Ennen Moleniusta FoKoPo luopui molemmista amerikkalaispelaajistaan, kun John Merchant lähti vuodenvaihteessa Qatariin ja Juwan Howard viime viikolla Luxemburgiin. Howard aloitti sunnuntaina pelit uudessa seurassaan 41 pisteen teholla. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti