Lounais-Häme Forssa

Moni Scandic sulkee nyt ovensa – Forssa Scandic harvalukuisella jatkajien listalla

Forssassa Scandic pysyy auki, mutta ravintola Villa on toistaiseksi kiinni.
Scandic Forssa palvelee yhä toistaiseksi. Kuvassa on hotellinjohtaja Joni Järvi. Kuva: Lassi Puhtimäki
Scandic Forssa palvelee yhä toistaiseksi. Kuvassa on hotellinjohtaja Joni Järvi. Kuva: Lassi Puhtimäki

Scandic Hotels oy on tiedottanut sopeuttavansa toimintaansa koronakriisin vaikutuksiin sulkemalla hotellejaan ja ravintoloitaan väliaikaisesti. Myös avoinna olevien hotellien palveluissa on rajoituksia.

– Päätös on erittäin vaikea, mutta tarpeellinen johtuen romahtaneesta kysynnästä. Näin pyrimme minimoimaan kriisin taloudelliset vaikutukset, kertoo Scandic Hotels oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö tiedotteessa.

Samoin Scandic Forssan yhteydessä toimiva ravintola Villa sulki ovensa viikonloppuna. Sen sijaan Scandic Forssa on hotelliasiakkaille auki jatkossakin.

– Tämä oli meidän oma päätöksemme. Hiljaisiahan nämä viikot ovat olleet, mutta asiakkaita on kuitenkin yhä, Scandic Forssan hotellinjohtaja Joni Järvi kertoo.

 

Lue myös: ”Elämme nyt kovia aikoja” – Ravintoloiden sulkeminen paha isku Forssan seudun alan yrittäjille (25.3.2020)

 

Aamupalat take awayna

Yhtiössä on maaliskuussa käyty yt-neuvottelut koskien suunnitelmaa lomauttaa yrityksen henkilöstöä enintään 90 päiväksi.

Scandic noudattaa viranomaisten määräyksiä ja suosituksia turvatakseen sekä vieraidensa että työntekijöidensä terveyden ja hyvinvoinnin. Hotellien aamupalat tarjoillaan take away -mallilla.

Scandic on yhteydessä asiakkaisiin, joilla on varaus tilapäisen sulun aikana. Asiakkaille pyritään tarjoamaan korvaava vaihtoehto läheisestä avoinna olevasta hotellista.

Kanta-Hämeessä kylpylähotelli Scandic Aulanko sulki ovensa väliaikaisesti. Scandic Forssan lisäksi vielä avoinna on Scandic Hämeenlinna City Raatihuoneenkadulla. Scandic Hämeenlinna City suljetaan väliaikaisesti 9. huhtikuuta alkaen. FL

 

Lue myös: Kahvilapöytien tilalle kauppaa – Jokioisten Leipä viritti omat myymälänsä koronan vuoksi (30.3.2020)

 

Juttua päivitetty 2.4.2020 kello 12.55 Scandic Hämeenlinna City -hotellin aukiolotietojen osalta.

Uusimmat

Fingerpori

comic