Lounais-Häme

Monitoimikeskuksen suunnittelusta äänestys

Forssan kaupunginhallitus pysytti voimassa sivistys- ja tulevaisuuslautakunnan syyskuun lopussa tekemän päätöksen monitoimikeskuksen hankesuunnitelmaa koskevan tarjouskilpailun käynnistämisestä yhdessä kaupungin teknisen ja ympäristötoimen kanssa. Päätös syntyi äänin 6–5.

Va. kaupunginjohtaja Leena Järvenpään esityksen puolesta äänestivät kaupunginhallituksessa Pentti Jolanki (kesk.), Keijo Koskimies (vihr.), Marjo Kotioja-Partanen (kok.), Sami Latva (kok.), Jaana Lähteenkorva (kok.) ja Janne Nieminen (vas.). Johanna Häggmanin (kesk.) vastaesitystä kannattivat Häggman, Eino Järvinen (sd.), Aila Lahtinen (ps.), Emmi Lintonen (sd.) ja Matti Uutela (sd.). Koskimies oli poissaolleen Mika Penttilän (kok.) tilalla. Puheenjohtajana toimi Lintonen. Lahtinen oli paikalla Tuula Ylanderin (ps.) varajäsenenä ja Uutela Ilkka Joenpalon (sd.) varajäsenenä.

Johanna Häggmanin kaatunut vastaesitys, jota Eino Järvinen kannatti, kuului, että va. kaupunginjohtajan päätösehdotus hylätään ja päätetään, ettei lautakunnan päätöstä panna täytäntöön ennen kuin kaupunginhallitus antaa luvan.

Häggman ilmoitti päätöksestä eriävän mielipiteen. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti