Lounais-Häme

Mönkijä lähti varkaiden matkaan Tammelassa

Kolmeen Tammelassa sijaitsevaan vapaa-ajanasuntoon on murtauduttu tämän viikon aikana. Kaikkien asuntojen varastoista on anastettu tavaraa.

Pujontöyrääntiellä sijaitsevan vapaa-ajanasunnon varastosta vietiin Polariksen Sportsman 550 -mönkijä, jonka rekisterinumero on 822-YAS. Samasta varastosta vietiin myös Husqvarnan moottorisaha.

Vapaa-ajanasunnon päärakennukseen yritettiin murtautua, mutta varas ei päässyt sisälle.

Suonpääntiellä murtauduttiin vapaa-ajanasunnon autotalliin. Tallista vietiin moottoripyörän osia, kuten pakoputkisto ja vilkkusarja.

Kanteluksentiellä varastosta vietiin käsityökaluja, kuten porakone.

Vapaa-ajanasuntojen omistajat huomasivat murrot tämän viikon aikana. Pujontöyrääntiellä murto tapahtui viime lauantain ja torstain välisenä aikana, Suonpääntiellä maanantain ja torstain välisenä aikana. Kanteluksentiellä mökin omistaja nukkui päärakennuksessa, kun varas murtautui varastotiloihin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Poliisi varoittaa, että mökkimurtoja tehdään etenkin keväisin. Poliisista kehotetaan yksilöimään mökin ja varastojen arvotavarat, jotta ne on helpompi jäljittää varkaustapauksissa.

Forssan poliisi kaipaa lisätietoa Tammelassa tapahtuneista murroista ja pyytää ilmoittamaan, mikäli varastettu mönkijä on havaittu. Ilmoitukset voi tehdä numeroon: 0295414011.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic