Lounais-Häme

MTK palkitsi peltotreffit vuoden Helmenä

MTK Lounais-Hämeen ja MTK Tammelan vuosittainen Peltotreffit -tapahtuma on valittu MTK:n vuoden Helmeksi. Tunnustus myönnettiin MTK:n valtuuskunnan kevätkokouksessa tällä viikolla.

Peltotreffien järjestelyistä reippaan kymmenen vuotta päävastuussa ollut MTK Lounais-Hämeen sihteeri Mika Hannu on tunnustuksesta otettu.

-Tuntuuhan se hienolta, vaikka ei tätä maineen ja kunnian vuoksi tehdäkään. Tavoitteena on järjestää jäsenille vastinetta jäsenmaksulle ja maanviljelijöille hauska ilta, Hannu tiivistää.

Edelliset peltotreffit järjestettiin pari viikkoa sitten Forssan Feeniksillä. Osallistujia oli yli 800.

-Tilaisuuteen lähtee kutsu kahdeksan kunnan MTK:n jäsenille. Forssan seudun lisäksi mukana ovat Somero, Urjala ja Punkalaidun.

Tapahtuman virallisessa osuudessa näytteilleasettajat esittelevät tuotteitaan ja palvelujaan. Esittelypaikkojen myynnillä katetaan tapahtuman kulut, jotka tulevat lähinnä ruoka- ja kahvitarjoilusta.

-Firmoja on vuosittain mukana 40-50. On tosi hienoa, että ne ovat pysyneet mukana. Se ei ole tänä päivänä mikään itsestäänselvyys, Hannu kiittelee.

Peltotreffeillä pääosassa on tuttujen tapaaminen ja hauskanpito. Virallisen osuuden jälkeen järjestetään tanssit.

-Peltotreffeillä monet sellaiset tutut tapaavat toisiaan, jotka eivät ehkä muissa yhteyksissä enää törmää.

Peltotreffit on järjestetty 15 kertaa. Tapahtumapaikka on vaihdellut vuosien varrella. Alkuun peltotreffeille kokoonnuttiin Valkeaniemen pirtille.

-Sieltä se lähti Humppilan seurojentalolle. Joskus olimme Forssan vanhassa S-marketissa, Hannu muistelee.

Kun tapahtumaa haluttiin kasvattaa, oli siirryttävä isompiin tiloihin.

MTK on valinnut vuoden Helmen neljä kertaa. Kilpailussa menestyy, kun yhdistyksen toiminta erottuu positiivisella tavalla. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic