Lounais-Häme

Muumimuki kuumentaa myös Tori.fi:n – 131 hakua minuutissa ja pyyntihintaa jopa 1 200 euroa

Nettikauppapaikka Tori.fi:ssä on haettu tänään muumimukeja lähes 100 000 kertaa.

-Puoleenpäivään mennessä muumimukia oli haettu palvelusta keskimäärin 131 kertaa minuutissa ja yhteensä yli 95 000 kertaa. Korkein pyyntihinta on 1 200 euroa, Tori.fi:n kauppapaikkajohtaja Timo Huhtamäki kertoo.

Suomalaiset ryhmittyivät kauppakeskusten edustoille yöpymään ja jonottamaan Tove Janssonin syntymäpäivän erikoismuumimukia. Erikoismuki tuli myyntiin vain päiväksi. Tuotteet myytiin myymälöistä loppuun jo aamupäivän aikana.

Myymälöissä ja virallisissa verkkokaupoissa Tove Janssonin syntymäpäivän kunniaksi valmistettu muki on myynnissä vain tänään, mutta kaupankäynti jatkuu muissa kauppapaikoissa.

-Tori.fi:ssä on tänään haettu muumimukeja peräti 73 kertaa päiväkohtaista hakukeskiarvoa enemmän. Tavanomaisesti palvelun hakutoimintoa käytetään päivittäin muumimukien löytämiseen noin 1 300 kertaa

Huhtamäen mukaan parhaimmillaan haut 300-kertaistuivat normaalitasosta. Toistaiseksi suurin piikki oli aamulla kello 10.00–11.00, jolloin tunnissa tehtiin 22 300 hakua.

Hype alkoi jo aamuyöllä

Innostus on huimaa, kun huomioi, että valtaosa tuotetta myyneistä liikkeistä avasi ovensa normaaliin kellonaikaan tänä aamuna.

-Tori.fi:ssä hype alkoi aamuyöllä. Hakujen määrä ampaisi aamuneljältä jyrkkään nousuun, joka jatkuu edelleen, Huhtamäki kertoo.

Kalleimmillaan Muumin päivä -erikoismuki maksoi puolenpäivän aikaan nettikauppapaikassa 1 200 euroa. Keskimääräinen pyyntihinta Tori.fi:ssä on noin 175 euroa.

Erikoismukin ohjevähittäishinta oli myymälöissä 29,90 euroa.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti