Lounais-Häme

Muussi ja Soossi palasivat maailmalta monta makua rikkaampina

Bistro 54:n yrittäjät Petteri ”Soossi” Luukkala ja Mikko ”Muussi” Luukkala elävät monen unelmaa. Luukkalat viettävät muuttolintujen lailla talvet etelässä ja palaavat keväällä nauttimaan Suomen kesästä. Jokioislaissyntyiset kokkiveljekset ovat taas tuoneet reissuiltaan uusia makuyhdistelmiä asiakkaidensa testattavaksi. – Vietin ensin puoli vuotta Australiassa, jossa olin mukana perustamassa uutta surffiravintolaa. Homma kävi kyllä ihan työstä, sillä tein kuusipäiväistä viikkoa…

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti