Lounais-Häme

Muutama valonpilkahdus ei riittänyt Koetukselle

Koetus joutui tyytymään pisteeseen, kun se taipui keskiviikkona supervuorossa Pöytyän Urheilijoille jaksoin 1–2 (4–3, 3–6, 0–1).

Koetus oli Ykköspesiskamppailun ulkopelissä tarkkana, mutta sisällä saamaton. Joukkueella oli välillä suuria vaikeuksia saada etenijää kentälle.

-Ulkopeliin olen tyytyväinen, mutta en sisäpeliin, se oli luokatonta. Tällaisella lyöntipelillä ei voi voittaa, suomi Koetuksen pelinjohtaja Mika Lehto joukkuettaan.

 

Avausjaksolla näytti pitkän siltä, että Koetus on aivan jäässä. Joukkue sai avausvuoroparissa sentään ajotilanteen aikaiseksi, mutta sen jälkeen paikat olivat kortilla. Pöytyä pelasi ulkona varmasti, mutta samalla Koetukselta puuttui terävyys.

Pöytyä sen sijaan rakensi tilanteita tasaisesti ja pystyi myös tekemään niistä juoksuja. Joukkue hankkiutui 0–3-johtoon, kun Ville Harju kotiutti Arttu Kaurilan, Tommi Angervisto Toni Pomellin ja Marlo Jaakkola Mattias Kitolan.

Koetus heräsi horroksesta vasta neljännessä vuoroparissa. Aleksanteri Haukka paukautti kolmospuolelle kopparin eteen, eikä tämä saanut pysäytettyä ilmeisen kierteistä palloa. Eetu Hämäläinen ja Jere Handolin toivat juoksut ja Haukka juoksi itse kunnarin.

Haukka sai odotella pitkään kolmospesällä, mutta lopulta Samu Saarinen pystyi kotiuttamaan Haukan ja tämä pääsi nauttimaan tuplajuoksusta.

4–3 riitti myös jaksovoittoon, kun Koetus ei antanut Pöytyälle tasoittavalla juoksuja, vaikka joukkue ajotilanteen saikin aikaan.

 

Toinen jakso oli myös pitkään vieraiden hallussa – ja lopulta pysyikin – vaikka Koetus pystyi tekemään välillä pienoisen nousun.

Pöytyä hankkiutui viiden juoksun johtoasemaan, mutta Koetus nousi kolmannen tasoittavalla kahden juoksun päähän. Antti Hampori löi ajotilanteessa Jere Harjuvaaran kotiin ja ajon jatkuessa Samu Saarinen kotiutti Leevi Lehdon. Samassa vuoroparissa Eetu Hämäläinen löi vielä Janne Vepsäläisen kotiin ja lukemat olivat 3–5.

Sen lähemmäs Koetus ei päässyt, sillä Pöytyä teki vielä yhden ja vei pelin supervuoroon vietyään toisen jakson 3–6.

Superissa nähtiin vain yksi juoksu, kun Marlo Jaakkola kotiutti välilyönnillä Mattias Kitolan. Pöytyälle voitto ja kaksi pistettä, Koetukselle avausjakson voitosta yksi piste.

Koetuksesta palkittiin Aleksanteri Haukka ja Jere Harjuvaara. Pelit jatkuvat lauantaina Puijoa vastaan, silloin lukkarina pitäsi olla kokenut Riku Rantanen.

-Eiköhän tilanne helpota, kun saamme Rikun lukkariksi ja pelaajaliikenteen hieman rauhoittumaan, pelinjohtaja Mika Lehto sanoi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic