Lounais-Häme Tammela

Myllykylän kuudesluokkalaiset ensi lukukaudellakin Koulukeskukseen

Koulukuljetukset säilyvät kevätlukukauden ajan ennallaan reittien ja hintojen osalta.

Myllykylän koulun nykyiset yhdeksän kuudesluokkalaista siirtyivät huoltajiensa ja koulun opettajien aloitteesta opiskelemaan lukuvuoden alusta alkaen Koulukeskukseen.

Taustalla on Myllykylän koulun tilanpuute, yhden opettajan väheneminen syksystä ja yhden yhdysluokan lisäys. Muutokset voitiin toteuttaa ilman uusien ryhmien perustamista. Oppilaskuljetuksiin ei aiheutunut lisäkuluja.

Myllykylän koulun 6. luokan oppilaiden koulunkäynti Koulukeskuksella on osoittautunut toimivaksi järjestelyksi. Järjestelyt ovat muun muassa mahdollistaneet Myllykylän koulun tilojen joustavampaa käyttöä.

Vastaavan järjestelyn toteuttaminen lukuvuonna 2019–2020 on mahdollista samanlaisin järjestelyin kuin nyt. Järjestely ei lisää henkilöstötarpeita ja oppilaskuljetukset järjestyvät olemassa olevien reittien yhteydessä.

Tammelan sivistyslautakunta päätti osoittaa Myllykylän koulun kuudesluokkalaisten lähikouluksi lukuvuoden 2019–2020 osalta Koulukeskuksen.

Ennen päätöksentekoa Myllykylän koulun nykyisten 5. luokan oppilaiden huoltajille annettiin mahdollisuus kommentoida oppilaiden siirtymistä Koulukeskukseen. Määräaikaan mennessä saapui yksi kommentti.

Sivistyslautakunta päätti myös käyttää mahdollisuuden option käytöstä esi- ja perusopetuksen kuljetuksiin kevätlukukauden 2019 osalta.

Käytännössä siis Tammelan kuljetusjärjestelyihin tai taksoihin ei ole tulossa muutoksia. FL

Uusimmat

Näkoislehti

13.8.2020

Fingerpori

comic