Lounais-Häme

Naantalin vierasvenesatamalle kunniaa

Forssalaiskaksikko Petri Silvon ja Miska Pekkolan omistama Naantalin vierasvenesatama palkittiin vuoden Vierasvenesatamana. Toinen Vene Båt -messuilla palkittu satama on Saariston ranta Liperissä. Äänestyksen järjesti Suomen Purjehdus ja Veneily ry.

Äänestäneiden veneilijöiden palautteessa toistuivat hyvä ja monipuolinen palvelu, motivoitunut henkilökunta ja yleinen ilmapiiri. Erityisesti kiitosta sai Naantalin uusi palvelurakennus tiloineen ja palveluineen.

 -Veneilykausi 2017 oli Naantalin vierasvenesatamalle erittäin vilkas. Uuden palvelurakennuksen valmiiksi saaminen ennen Naantalin venemessujen avausta tuotti hiukan kiirettä henkilökunnallemme. Uusi palvelurakennus oli myös syy vilkkaalle veneilykesälle Naantalissa – keleistä huolimatta.

-Kaudella 2018 tulemme parantamaan palvelujamme edelleen, niin satamassa kuin sataman ulkopuolellakin. Kehitämme edelleen kauppakassi -palveluamme ja tulemme myös lisäämään ulkopuolisten palveluiden tarjontaa, kertoo sataman yrittäjä Miska Pekkola.

 – Olemme iloisesti yllättyneitä tästä saamastamme huomionosoituksesta ja palkinnosta. 

Vuoden vierasvenesatama -palkinnolla innostetaan vierasvenesatamia kehittämään palveluitaan entisestään. Palkinnon voittaneet satamat ovat esillä messuilla omalla osastollaan. Palkintoon sisältyy satamatoiminnan kehittämiseen tarkoitettu Suomen Messusäätiön myöntämä 2 500 euron palkinto kummallekin voittajalle.

 Vuoden vierasvenesatama 2018 -äänestyksessä ajalla 1.7.–30.9.2017 annettiin kaikkiaan lähes 3 000 ääntä. Äänestettäviä satamia oli tällä kertaa rannikolla noin 180 ja sisävesillä 120.

Mukana olivat kaikki viralliset vierasvenesatamat, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen sekä ne vieraslaiturit, jotka ovat aikaisemmin äänestyksessä menestyneet.

Äänestyksessä veneilijät kertovat, missä satamissa ovat kuluneella kaudella vierailleet ja nimeävät näistä paremmuusjärjestyksessä kolme suosikkiaan. Voittoäänet jakautuivat rannikolla 120:n ja sisävesillä 60 sataman kesken.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti